Træning i Randers Motor Sport

Randers Motor Sport Junior Team.

Her kan kørerne tilmelde sig, og komme til en personlig samtale, helst med forældre.  Her drøftes ambitioner, planer og økonomi. Der er 3 klubtrænere tilknyttet Teamet.  Samtalen foretages med den træner, som man bliver tildelt. Der vil max. være 10 kørere pr. træner. 

Randers Motor Sport Junior Team er kun for medlemmer som har Randers Motor Sport stamklub. 

Randers Motor Sport breddetræning.   

Der afholdes breddetræning med klubbens trænere efter ATK–principperne. Træningen foregår ca. en gang om måneden, altid på en torsdag. Sportschefen offentliggør datoer for breddetræning først på året i klubbens Facebook gruppe og på klubbens hjemmeside: rmssport.dk.
Breddetræningen er kun for medlemmer af RMS.    
Man kan dog have en anden klub som stamklub.

Randers Motor Sport Talent og Elite.  

Her bliver kørerne udtaget efter samtale med Sportschefen, Elitetræneren og Elitesportskoordinatoren, hvor ambitioner, planer og økonomi bliver drøftet. Medlemmer af Randers Motor Sport Talent og Elite er fortrinsvis kørere fra den bedste del af danske kørere, eller et åbenlyst talent, som har planer om at deltage i mindst alle DM-stævner og nogle internationale løb.     Det kan være VM, EM eller ADAC. Medlemmer af Randers Motor Sport Talent og Elite skal have Randers Motor Sport som stamklub.