Karrieren forsætter og nu på Honda.

Peder B. Nielsen/ March 6, 2014/ Nyheder/ 1 comments

Det var med bange anelser, da Kennet Hvam sidste år fik beskeden om, at en operation skulle redde hans hofte. Nu er han opereret og har fået grønt lys til at forsætte motocross karrieren.

Kennet Hvam fra Randers Motorsport har i mange år været en del af den danske motocross elite. De sidste par år har han døjet mere og mere med hans ene hofte, så meget at han efter DM for klubhold med Randers Motor Sport i august sidste år, måtte søge hjælp hos en specialist. Sygdommen der voldte ham disse gener kaldes hoftedysplasi og kun en operation kunne afhjælpe problemet. Efter operationen i november er han så småt begyndt med genoptræningen igen. Han får ingen problemer efterfølgende og kan om ca. 14 dage begynde at køre på motocross banerne rundt om i landet igen.

Det bliver Honda der får glæde at den rutinerede kører, der igen bliver hjulpet lokalt i Randers af Harrys Motorservice. Denne sæson skal Kennet bruge på, stille og roligt at finde formen igen og planen er, at han deltager i de danske mesterskaber i MX 1 klassen, hvor han før har opnået podie placeringer. Bliver formen til at teste sig selv udenlands, vil Kennet deltage i nogle afdelinger af det hollandske mesterskab.

Tekst/Speedy

Share this Post

1 Comment

  1. det er dejligt at høre du kommer tilbage frisk gi den gas
    Hilsen keld bo hansen MCC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.