RMSere igen i Holland.

Bo Speedy/ January 27, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Tobias Caprani, Glen Meier, Simon Hauser og Line Dam. De fortæller alle om turen.

Glen først:

– Hej, har kørt endnu en afdeling af Harskamp clubcross, som gik godt. Banen var rigtig hård og glat pga. den var frossen. I første heat fik jeg en dårlig start, men kørte mig hurtigt op som nr. 2 og holdt den i mål. Nr. 2 i min klasse mx2.

– I andet heat fik jeg en bedre start, og kørte mig op som nr. 3 af alle og nr. 2 af mx 2, da der var 5 min tilbage væltede nr. 2 som var en MX 1 kører, og jeg sluttede som nr. 2 igen. Samlet nr.2, slutter Glen.

Tobias:

– Hej Speedy jeg har kørt i Holland i Harskamp vinter løb nr. 5. Banen var meget frossen og glat, jeg kørte to sikre anden pladser i hus i 65cc klassen. Det var en fed weekend endu engang. Hilsen Tobias #626

Line: 

– Så er vi igen på vej hjem fra Holland, hvor vi har kørt vinterløb i Harskamp.

– Banen var helt frossen og jeg skulle køre først. Jeg prøvede at finde nogle linjer, hvor der var lidt bid, men det var nærmest umuligt, men blev nr 7 i træningen.

– 1 heat fik jeg en god start og var nr. 9 på første omgang, men faldt ned som nr 15, hvor jeg sluttede som var helt fint.

– 2 heat fik jeg en lidt dårligere start, men fik kæmpet mig et par pladser op og sluttede som nr 18.

Simon:

– Jeg har i weekenden været i Holland og kørt vinterløb i Harskamp. Med mit første løb på året på en dybfrossen bane og en skulderskade jeg stadigt arbejder på, havde jeg ikke de største forventninger. Jeg startede ud i træningen med at finde ud af banen, huske linjer, spor og fik sat en ok tid.

– I 1. heat kom jeg til bommen som 2. sidst pga. Man skulle trække klemmer.

– Jeg lavede en holeshot og fik kæmpet mig til en 4 plads, dog med lidt held, hvilket jeg var tilfreds med.

– I 2. Heat kom jeg til startbommen efter første heats placering.
Jeg lavede endnu en holeshot, som gav mig en god fordel i heatet. Jeg kæmpede rimeligt intenst med en hollænder om 3. pladsen, som jeg i sidste ende fik kørt hjem. Det var et super tilfredsstillende 2. Heat.

– Over weekenden fik jeg vist mig selv at min fart er god efter omstændighederne og tankede selvtillid med starterne, slutter Simon.

Tekst/Speedy
Billede/Line

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.