Glen i gang med at forberede sig.

Bo Speedy/ February 17, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier ung dansk talent er i fuld gang med at forberede sig til endnu en sæson.

– Så er vi hjemme efter en uge i Italien med 2 løb og god træning. Vi startede i Castiglione Del Largo, hvor det var åben Italiensk mesterskab, anden afdeling.

– Banen var rigtig kuperet.
I træning/kval var banen lidt mudret og delvis frossen i toppen, men jeg fik lavet en tid som nr. 4.

– I første heat var den optøet og derved blevet en del mudret. Jeg fik en rigtig dårlig start pga. Den holeshot, jeg havde på var for langt nede og den lavede derved bare hjulspin. Men jeg fik kørt mig op som nr. 7, men måtte falde tilbage som nr. 10 da der sad en masse mudder på min hjelm og den så faldte ned for mine øjne.

– I andet heat var banen helt perfekt og jeg fik en meget bedre start som nr. 6. Jeg fik kørt mig op som nr. 4 og lå bagved nr. 3, vi kæmpede og jeg tog ham da der var ca. 8 min tilbage. Da der var ca. 3 omgange tilbage kom vi til nogle omgangskøre og jeg havde lidt problemer med den ene og han smuttede forbi. Han røg så af på sidste omgang og jeg kunne køre i mål som nr. 3. 10-3 og samlet nr. 5, fortæller Glen om det første race der efterfølgende bød på træning.

– I ugen trænede vi på crotta og mantova før vi kørte op til d. 3 og sidste italienske mesterskab i Ottobiano. Banen var meget tung og sandet.

– I træning/kval blev jeg nr. 4.
I første heat fik jeg en ok start og fik kørt mig op som 6’er før en kørte på mig og jeg røg ud af banen og væltede. Jeg kom op som nr. 12 og fik kørt mig op og sluttede som nr. 5. I andet heat fik jeg en bedre start kørte mig op som nr. 5 på 2-3 omg, og kæmpede med ham. På 5. omg røg jeg af pga. Jeg måske pressede den en smule for meget. Jeg kom op og sluttede som nr. 27. 5-27 og samlet nr. 9 på dagen, fortæller Glen der igen i år er at finde på KTM125 2 takt.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.