Mikkel gør det igen.

Bo Speedy/ April 20, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Stor talentet Mikkel Haarup vinder igen EM afdeling i Tyskland.

– Hej Speedy. Jeg har i denne weekend kørt anden kval runde i EM i Lugau, Tyskland.

– Vi var delt op i 2 grupper. Jeg var hurtigst i min gruppe hele lørdag og vandt også kval. heatet. Søndag kom jeg 5’er fra start og tog nogle forkerte linievalg på den meget snævre bane, så der kom yderligere 2 forbi. På det tidspunkt var 1’eren kommet 15 sekunder foran. Jeg fik overhalet en efter en og kom i mål 1,7 sek. efter vinderen.

– I andet heat tager jeg starten og vinder sikkert. Vinder samlet på dagen. Fed weekend. Allerede næste weekend gælder det EM kval. i Slovakiet.

Spændende at følge Mikkel når han med det øvrige EM felt gæster Randers 16 og 17 maj.

Tekst/Speedy

 

 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.