Haarup til EM.

Bo Speedy/ May 11, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Det går stærkt for Mikkel Haarup både på og ude for banen denne weekend i Culizsch.

– Jeg her lige været til EM i Culizsch, i kvalheatet blev jeg 1’er. Første heat kommer 2’er fra start og hopper hurtigt forbi 1’eren kører hele heatet kontroleret indtil sidste omgang, hvor jeg må i jorden, men kommer i mål som 1’er, fortæller Mikkel.

– Andet heat kommer jeg 2’er fra start igen og efter et sving ligger jeg 1’er og får så lavet et stort hul, men ryger så i jorden igen, men kommer hurtigt op og kører i mål som klart 1’er, griner Mikkel over hans fejl.
 
– Skide god weekend med lidt Fail, men det skal der jo til en gang i mellem, slutter Mikkel som kan se frem til EM på hjemmebane i weekenden.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.