For første og sidste gang

Katja/ October 6, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Lyder det fra Line, der kan se frem til en længere pause, men alligevel glæde sig over DM sølv.

Line fortæller:

– For to uger siden kørte jeg B DM i Ålborg hvilket resulterede i, at der var en (undskyld mit sprog) idiot, der sprang ned i mig, over et hop.

– Derefter var jeg igennem et par scanninger og en uge efter, fandt vi ud af at mit forreste korsbånd var sprunget, og muligvis en skade på menisken. Dog fik jeg at vide, at hvis jeg kørte stille og roligt og ikke sprang nogen hop til dame DM, som lå i denne weekend, så kunne jeg godt få lov til at køre.

– Dame DM gik så stille og roligt, jeg var nr. 6 i kval og i første heat, men i andet heat kom jeg til at tage starten, også blev jeg lidt ivrig. Dog holdte det kun en omgang, så kørte jeg i rep. og ventede til at de andre var kørt forbi, så jeg kunne ligge og køre langsomt igen. Derefter havde jeg point nok til samlet at blive nr 2 i DM.

Fortæller Line efter en flot sæson. Nu venter der en operation i november og efterfølgende en pause på ca. 6 måneder. Så 2017 bliver en lidt kedelig sæson for Line, men hun håber på, at hun kan komme ud og køre hurtigst muligt.

Line retter også en stor tak til alle, der har hjulpet hende i 2016, det har været et rigtig fedt år.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.