Havetraktortræk 2013

Mads Kristensen, #7/ juli 2, 2013/ Nyheder/ 0 comments

Havetraktortræk på Hondapark d. 6 juli 2013

At køre havetraktortræk er en sport for de unge drenge, som enten selv kan skrue eller med hjælp fra en voksen, kan få opfyldt en drøm og fart og hestekræfter. Og med drømmen om at køre rigtig traktortræk når man runder de 16. Så Lørdag d.6 juli dyster både drenge og piger om æren og pokaler, et frirum hvor der kan sparkes dæk og deles ud af erfaringer og detaljer. Et frirum hvor at de unge mennesker mødes og hygger med familie og venner og andre motor og fart interesserede.

Læs mere her (PDF)

Samt regler trækket (PDF)

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.