RMS kørere afsted i påsken.

Bo Speedy/ april 22, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Først en Update fra Line Dam:

– Line Dam. Søndag den 20. April skulle vi køre B DM i Esbjerg, vi var en support klasse til EM for 65 & 85.

– De små havde kørt på banen lørdagen forinden, og banen var ikke blevet jævnet til om søndagen, men banen var alligevel perfekt til kvalen, og jeg kommer ud og får kørt nogle omgange, men kunne ikke rigtig få noget til at hænge sammen, så kvaler som nr. 22 som jeg ikke var tilfreds med.

– I første heat fik jeg en rigtig god start, men over det første hop fløj jeg sammen med en anden, hvorefter jeg væltede og knækker koblingsgrebet, og kunne ikke starte crosseren, da jeg endelig kom igang igen var jeg en omgang bagud, så kørte bare mit eget løb i mål, for at få så mange point som muligt og sluttede som nr 23.

– I andet heat var jeg nr. 13 fra start og lå der de første tre omgange, hvorefter jeg sprang for kort på et hop og væltede og slog hovedet, jeg kørte heatet færdigt, men havde problemer med at se og ramme sporene. Slutter som nr 23.
Alt i alt en rigtig dårlig weekend, med en masse styrt, slutter Line.

Mads Nissen var til A DM og fortæller:

– Ang. DMA i Holstebro, var målet egenligt bare at kvale ind. Det lykkedes mig at kvale ind. Første heat ligger jeg midt i tyverne ca. og ryger desværre af. Jeg kunne ikke gennemføre resten af dagen. Utrolig ærgerligt, men jeg må bare op på hesten igen næste gang, slutter Mads.

Mads Rasmussen havde en skidt dag til B DM i 125.

– 2. Afdeling af 125b DM var ikke lige min drømme dag!

– Jeg havde det meget godt i kvalen og følte mig ok tilpas med banen og med cyklen! Men efter jeg havde sat min tid, måtte jeg en tur i sandet! Der kom en ambulance efter mig og jeg kom på skadestuen. Der sagde de, at der ikke var noget galt, og da mine smerter var gået væk i mellem tiden, ville jeg køre igen. Da vi kom tilbage på banen, var jeg klar til at køre andet heat! Jeg kørte i vente zonen og var klar til race, men så kom stævne lederen og dommeren, og sagde at jeg ikke måtte køre, så jeg måtte pænt køre ned til bilen igen!

– En rigtig øv dag hvor der kun var plads til forbedringer!

Simon W. Sørensen havde en fik dag til DM A.

– Jamen dagen var med lidt blandede følelser for mig. En virkelig dårlig træning / tidskval, hvor jeg hverken kunne finde fart eller rytme. Ligeledes gik det i 1. heat, hvor jeg egentlig kommer fint fra start som 5-6 stykker, derefter lavede jeg et par dumme fejl og endte på en meget utilfredsstillende 9. plads. Andersledes godt gik det i dagen 2 heat, hvor jeg fik ændret lidt småting på suzukien, spist en tudekiks, og givet mig selv et ordentlig los bagi. Hvilket så også resulterede i en god start som nr. 3, hvilket jeg var heldig at holde helt til mål. Så en lidt heldig 3. plads grundet andres uheld og styrt, men ikke destro mindre vigtig point på kontoen, fortæller Simon W. Sørensen

Simon Hauser fortæller:

– A-DM i Holstebro var en dag med god optur. Mit første A-DM nogensinde blev afgjort med en samlet 20 plads.

– I kvalen satte jeg min første tid som nr. 12 hvilket jeg ikke var helt tilfreds med, så jeg prøver videre at sætte en bedre tid. Idet jeg prøver at forbedre den første tid, jeg havde kørt ind havde jeg problemer med koblingen, så jeg fik ikke sat en bedre tid end til en 12. plads.

– I 1. Heat var jeg omkring 2’er fra start, men jeg var alt for flink og fik lukket 4 andre kørere forbi allerede inden næste sving. Jeg bøvlede med koblingen fra omgang 3 af igen, og slutter af som en 23 plads.

– Problemet med koblingen blev løst til andet heat.

– I andet heat lavede jeg en holeshot hvilket var super fedt! Jeg kæmper en del bedre i heatet, så jeg fik kørt mig til en 18. plads. Med knap 5 meter op til 17′ pladsen.

– Så alt i alt har dagen været rimeligt god, men det er selvfølgelig plads til en masse forbedringer, som der vil arbejdes med til næste DM, slutter Simon.

Mikkel Haarup var bedste mand til EM i Esbjerg i 85 cc klassen.

– Jeg kørte jeg første afd. af EM på Korskro denne weekend. Til kvalheatet blev jeg nummer 5 i min gruppe. Jeg lavede en fejl ud over bommen, så jeg var ret dårlig fra start, men kørte mig op gennem feltet.

– Søndag blev jeg 5’er i første heat lige. Min start var ikke for god. Jeg havde ellers lavet en rigtig god bom, men en anden kører tog den før mig, så jeg holdte lidt træls og kom afsted som nr. 18, men fik heldigvis kørt mig op gennem feltet.

– I andet heat kom jeg afsted som ca. 13. Jeg kørte mig igen op, og kom faktisk op forbi Fachetti som lå 6’er på anden sidste omgang, men sprang for langt på et hop og kom ud af sporet, så han kom forbi igen. Jeg nåede så op til ham igen, men væltede da jeg gik til angreb, så sluttede på en 7ende plads.

– Så alt i alt en god weekend. Glæder mig allerede til næste afdeling i Tyskland om 3 uger, fortæller Mikkel.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.