Hård weekend for RMS kørere.

Bo Speedy/ juni 16, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Haarup på toppen til dame DM med Line og Catja. Simon og Mads kørte DM A på hjemmebane.

Mikkel Haarup var til DM i Kolding – han vandt på dagen og fører nu DM med 13 point.

Mikkel fortæller:

– Jeg har i dag været til 3. afd. af DM i Kolding. Jeg var hurtigst i kvalen. I første heat var jeg hurtig ude over bommen, men cyklen gik på baghjul, jeg var derfor kun 3’er i første sving. Jeg fik hurtigt overhalet 2’eren og kom helt op bagved Bastian som førte. Undervejs i heatet var jeg flere gange helt oppe på siden af ham, men kom ikke helt forbi. Men på sidste omgang fik jeg knækket den indenom ham og så vandt jeg. Det var et fedt race. Vi var langt foran resten af feltet, fortæller en glad Mikkel, der også tog sig af andet heat.

– I andet heat tog jeg starten og kørte i mål som vinder. Samlet vinder på dagen og fører nu DM med 13 point, slutter Mikkel.

Line Dam til DM for damer.

– Lørdag den 14. Kørte jeg dame DM i Kolding. 

– I kvalen kom jeg ud som en af de første, og fik kørt nogle godt omgange, og kvalede som nr 3, så det var fint. Første heat var jeg rundt i svinget som nr 3, og prøvede at følge med de to andre, men de kørte alligevel fra mig, så sluttede som nr. 3. 

– Andet heat kom jeg igen fra start som nr. 3, og var oppe som nr. 2, men måtte ned som nr. 3 igen, og sluttede der. 
Så blev samlet nr. 3 på dagen og ligger stadig på en samlet 3. Plads, siger line.

Catja Rasmussen var også til Dame DM og fortæller:

Så var det tid til 3 afd. DM i kolding. Jeg  tog der ned fredag aften og var rundt på banen, den var lavet lidt om siden sidste tirsdag, men det var kun til det bedre.

– Løbsdagen / Lørdag:  Jeg kom ud som den første i tidskvalen efter jeg har kørt 2 runder sætter jeg den hurtigste kval tid. Affjedringen foran driller lidt, så jeg bruger resten af tidskvalen sammen med min træner, på at få det det til at køre rigtigt.

– 1. Heat: Jeg kommer 2er fra start , jeg prøver på at gå uden om i det første sving og er næsten oppe på siden af  1’eren, men da vi når til det store kassehop, trækker hun over mod mig, så jeg må bremse lidt, for at vi ikke kommer til at hoppe sammen på hoppet. Jeg begynder og jagte hende og presser rigtigt meget på, selv om jeg ikke har fundet min egen rytme, efter nogle runder laver jeg en køre fejl og må en tur ned i jorden. Da jeg endelig er oppe igen er der gået en forbi. Jeg begynder at jagte nr. 1 og nr. 2 og jeg henter hurtigt 2eren og går forbi og begynder at hente lidt ind på 1’eren, men desværre løber tiden ud for mig og kører i mål som 2er. (og er meget sur på mig selv.)

– 2. heat: Kommer jeg 4er fra start og er oppe som nr. 2 efter nogle sving. Jeg ligger bag ved 1’eren og kigger hendes linjer. Efter nogle omgange vælger jeg at gå forbi hende i sand sektionen og kører mit eget tempo, og kan se at hun ikke kan hænge på. Så jeg vælger bare at køre sikkert og vinder 2 heat. Jeg beholder den røde nr. plade, som var mit mål for dagen. Alt i alt en god dag selv om jeg var en tur i jorden, og var ikke helt 100% på toppen pga. Ondt i maven, slutter Catja.

Simon hauser kørte DM A på hjemmebane.

– Søndag har jeg kørt A-DM på hjemmebanen, Hondapark DK. Vi havde allerede på starten af dagen fundet et godt opsæt til cyklen, med hjælp fra Sjøholm MC.

– I kvalen fik jeg slet ikke presset mig selv nok, samtidigt med at jeg havde svært ved at finde gode linjer. Så kvalen blev til en skuffende 34. plads.

– I første heat har jeg fundet nogle okay linjer, men en dårlig start og ikke nok aggressiv og for pæn kørsel resulterede i en 28. plads, hvor min fart lå til højere placeringer.

– Andet heat var der kæmpe styrt i starten, så endnu en dårlig start, men kamp gejsten var lige, hvor den skulle være, så det blev til en 18. Plads, som jeg var fuldt ud tilfreds med! 

– En stor tak til mine sponsorer, samt min far og Sjøholm MC for god opbakning og opsætning af cyklen, fortæller Simon.

Mads Rasmussen kørte også DM A.

– Hej Så blev der kørt 3. Afdeling af A-DM i Randers. Dette var min første afdeling af A-DM på den store maskine. I kvalen følte jeg mig rigtigt godt tilpas på banen og fandt et godt flow, så jeg kvalede som nr. 14 i min gruppe og nr. 27 af alle, så var meget godt tilfreds.

– 1. Heat kom jeg ikke så godt fra start, men på første omgang kørte jeg nogle placeringer op, men da jeg så skal lave en overhaling mere ryger jeg af. Jeg kommer op og kæmper mig tilbage, men kører sammen med en anden og må i rep og kører ikke i mål.

– 2. Heat kom jeg heller ikke så godt fra start, men får kørt mig rigtigt godt op og kører i mål som nr. 21. Alt i alt en rigtig fed dag hvor jeg kom ud og køre med de store drenge, siger Mads.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.