Haarups weekend.

Bo Speedy/ juni 5, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Sidste weekend bød på både løbet Onk og EM i Holland.

– Til Onk. Kommer jeg til bommen som nr. 9. Første heat kommer jeg nr.3. fra start og falder et pladser ned og ender som nr.6. Andet heat tager jeg starten og falder 3 Pladser længere ned og slutter som nr. 4. Samlet på dagen bliver jeg nr. 5 til Onk.

Banen var hel blank af vand, men samlet en fin dag til Onk fortæller Mikkel.

– Til EM kvaller jeg som nr. 6. I min gruppe. I første heat kommer jeg nr. 3. fra start men 2 vælter foran mig og jeg kommer med i faldet. Derefter kører jeg mig fra 39. pladsen op gennem feltet kører over målstregen som nr. 13.

– Andet heat ligger jeg nr. 4. I starten, hvor der kommer en og kører op i røven på de forreste, hvor mange vælter og så kører jeg mig fra nr. 31 op til 8. Pladsen. Samlet på dagen nr. 10. og nogle o.k point med hjem, fortæller Mads

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.