DM MED UDFORDRINGER.

Bo Speedy/ oktober 7, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Catja Rasmussen har været udfordret på flere parametre i denne sæson, Crossnyt har snakket med den nykårede danske mester.

– Tid til sidste DM afd. for damer i Haderslev. Vi tog der ned om Fredagen i fuld solskin, banen var dog lidt tung.  

– Lørdag: Tidskval: Jeg kommer ud som den første og kører nogle langsomme runder for at tjekke banen ud, da den var meget tung. Jeg får sat den hurtigste tid med godt 2 sek. ned til nr. 2 (god start på dagen). 

– Jeg vidste inden første heat at 2 anden pladser på dagen var nok til at blive dansk mester. 

– 1 heat: Jeg tog starten og føringen og begyndte at køre mit tempo. Jeg kunne se efter 1. runde at der ikke var nogle bagved mig, men jeg tænker ikke over det og vinder heat’et suveræn. Det kunne ikke være bedre. 

– Men efter et stykke tid kommer dommeren ned til mig og siger, der er lavet en protest på mig fra min konkurrent og  at jeg skulle have kørt hende af. Jeg står noget uforstående over for det, da der hvor jeg skulle have gjort det, var jeg over en halv cykel længe foran hende. Dommeren bad os om at forklare, hvad vi har oplevet. Og da begge forklaringer er afgivet går dommeren og stævnelederen lidt væk og snakker sammen derefter  vender de tilbage og siger at protesten er afvist, da min forklaring er den samme som flagfolkene har skrevet ned. Så det var en stor lettelse men også en stor frustrering over at de havde lavet en protest. 

– 2. Heat: Jeg kommer afsted som nr. 4 fra start, men jeg får hurtig kørt mig op som nr. 2 (jeg ved at jeg minimum skal gennemføre heatet for at være dansk mester og stadig vinde DM med 1 point) jeg laver en fejl og vælter sidst i heatet og kører i mål som nr. 3. Men det er lige meget for jeg er DANSK MESTER 2014. 

– Jeg bliver samlet nr.1 på dagen. Det har været min sværeste sæson nogensinde pga. af alle de små skader, jeg har haft gennem sæsonen, som har gjort, at jeg har kørt ca. 30 timer mindre end forrige sæson og halvt så mange løb, som jeg plejer. Det har også lært mig meget om mig selv i år, slutter CATJA RASMUSSEN #266. 

Tekst/Catja Rasmussen/Speedy 

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.