KTM FACTORY RACING INDGÅR AFTALE MED MIKKEL HAARUP

Bo Speedy/ oktober 15, 2014/ Nyheder/ 0 comments

KTM Factory Racing kan med stor glæde offentliggøre at man har indgået en fabriksaftale med den 13-årige danske motocrosskører Mikkel Haarup.

Han skal i sæsonen 2015 deltage i 85cc klassen, og vil blive en del af KTM’s junior program, et yderst succesfuldt talentprogram, der opfostrer fremtidens fabrikskørere.

Mikkel skal næste år deltage i EMX85, ADAC Junior Cup i Tyskland, samt juniorverdensmesterskabet.

Det unge danske talent, der er født og opvokset i Silkeborg, kørte første gang på en motorcykel som treårig, og har deltaget i løb siden han var seks. 

I indeværende sæson vandt han et heat i juniorverdensmesterskabet i Belgien og vandt ADAC Junior Cup. Derudover sikrede han sig det danske mesterskab, samt en andenplads ved Red Bull Give Me Five i Madrid, Spanien.

Mikkels manager og træner, Rasmus Jørgensen, udtaler at det er et stort skridt for Mikkel og hans familie: “Det er en kæmpe mulighed for Mikkel, og jeg er sikker på at han med denne støtte og disse mennesker omkring ham, vil opnå hans mål i fremtiden.” 

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.