I Holland denne weekend.

Bo Speedy/ februar 17, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Flere RMS kørere i aktion i weekenden i Holland.

Update Nicklas Haagensen:

– Hej Speedy jeg var også i haarskamp, og banen var rigtig god. I træningen gik det godt! Første heat var jeg så godt fra start, men kørte mig op som nr. 12 og blev der hele heatet.

– 2 heat fik jeg en god start, jeg tror jeg var nr. 8 eller sådan noget, men jeg kørte mig op på en 7. plads og endte der så en rigtig god weekend, slutter Nicklas.

Line Dam:
 
–  I weekenden var vi taget til Holland for at køre sidste afdeling af vinterløbene i harskamp. Banen var helt perfekt, og træningen gik faktisk rigtig godt, men banen var rigtig hurtig så det var mange der kørte stærkt og jeg sluttede som nr. 21.

– I første heat fik jeg ikke en særlig god start og mine briller gik i stykker – så måtte nøjes med en 22. plads.

– I andet heat fik jeg en lidt bedre start og fandt et bedre tempo og sluttede som nr. 16, fortæller Line om oplevelsen.

Tobias Caprani:

– Hej Speedy sidste afd. af Harskamp blev kørt i dag banen var perfekt vejret. Sol fra skyfri himmel vandt begge heat stort og samlet vinder af serien. Føler mig klar til sæson 2015 mine planer er DM EM og Junior VM, hvis alt går efter planen Hilsen Tobias.

Andreas Jørgensen:

– Hej Speedy. Jeg har kørt løb i Harskamp Idag, søndag.

– Min træning gik ganske fint. Banefolkene havde gjort et virkelig godt stykke arbejde, og banen stod faktisk perfekt. Jeg fik fundet nogle okay linjer, og satte en tid som nummer 2.

– 1. Heat fik kom jeg ikke så godt fra start, og brugte de 2 første omgange til at komme forbi en masse. Da jeg kom op som nummer 2 fik jeg tegn om at jeg hentede rimelig meget på nummer 1. Jeg forsatte min fart. Men kom forkert ud over et spidshop, og væltede. Jeg var hurtig til at komme væk fra banen, men flere forskellige kørere landede lige oven i min cykel. Mit bagstel flækkede, min udstødning blev bøjet samt min køler. Forsatte de sidste 2 omgange, og endte som nummer 6. Dårlig slutning på heatet, men min kørsel indtil styrtet er jeg ok tilfreds med.

– Pga. af mit styrt i 1. Heat tog jeg den anden Yamaha i brug, men løb ind i mekaniske problemer igen, og måtte udgå på 2. Omgang, fortæller Andreas om oplevelsen.

Simon Hauser:

– Hej Speedy. Jeg har kørt løb i Harskamp i Holland, hvor jeg er kommet hjem med nogle rigtige tilfredse placeringer og præstationer.

– I træningen lægger jeg ud med at sætte tid som nr. 5, hvilket var ok.

– I første heat var jeg 2’er fra start hvorefter jeg fik holdt en ok fart og var meget stabil. Pga. Jeg var stabil sluttede jeg som 3’er. Et tilfredstillende heat.

– Andet heat var jeg rundt i første sving som nr. 3 og fik sat t højt tempo. Efter ca. 8 minutter havde jeg en utrolig fed battle mod Michael Østergaard hvor tempoet steg. Jeg havde overskud til at gå forbi Michael på anden sidste omgang og sluttede af som 4 i 2 heat. Det var klart det sjoveste og fedeste heat længe!

Samlet 3’er på dagen, fortæller Simon.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.