Glen fri weekend.

Bo Speedy/ april 3, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Men kørte i sidste weekend i Holland og kom med denne status.

– Hej. Så vi færdig i Halle, Holland, til ONK. I kvalen lavede jeg hurtigte tid, så jeg viste, at jeg kunne blive top 3, fortalte Glen.

– I første heat fik jeg en god start som nr. 3, men pga. det havde regnet så meget, var banen rigtig tung, og jeg røg ud i noget af det tunge, og der kom en forbi. Da der var gået ca. 3 omgange væltede nr. 3. Jeg lå nu nr. 3. Efter 15 min. begyndte jeg at hente nr. 2, og da jeg var tæt på væltede han også, så jeg kom op som nr. 2. De sidste 10 min hentede jeg lidt på nr. 1, men han havde fået for stort et hul til, at jeg kunne nå ham. Jeg sluttede som 2’er, fortæller Glen og det blev han samlet da 2. Heat blev aflyst pga. Vand.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.