line til VM

Bo Speedy/ maj 26, 2015/ Nyheder/ 0 comments

En af Danmarks bedste Dame motocross kørere Line Dam har været i England til VM, turen til næste VM afdeling i Frankrig og også planlagt.

– Jeg har kørt en afdeling af dame VM på Matterley Basin i England her i weekenden.
Den frie træning brugte jeg bare på at lære banen at kender og prøve at springe hoppene herover, som virkelig var store, fortæller Line, der også havde problemer i kvalen.

– Kvalen gik ikke rigtig som forventede, jeg syntes selv at farten var der, men jeg lavede bare for mange fejl og måtte slutte som nr 21.

– Første heat var jeg rigtig godt med ude over bommen, men der var en der stejlede over i mig, så jeg måtte bremse ned og var sidst fra start. Derudover stod jeg forover og knækkede forbremsegrebet, som gjorde det hele sværere for mig selv. Jeg fandt aldrig rigtig farten og måtte sluttet med en meget skuffende 31 plads, fortæller Line om lørdagen.

– Om søndagen kørte vi andet heat som gik lidt bedre, jeg var igen godt med udover bommen, men kunne ikke rigtig følge med 250’erne ned af langsiden så var lidt bagefter i første sving, hvorefter jeg fik kørt en masse op og sluttede som nr 21, desværre lige udenfor pointene.

Næste weekend kører vi til Frankrig for at køre næste afdeling af VM, fortæller Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.