Det sku da Haagensen

Katja/ juni 19, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Holeshot fra Nicklas Haagensen til DM A på Honda Park, men allerede inden i tids kvalen, var der noget der kunne tyde på, det kunne blive en god dag.

– Hej speedy som du ved var jeg ude at kører A-DM søndag ikke! og det gik rigtig godt.

– I kval fik jeg sat en god tid og var 6`er og kom nummer 12 ind til bummen.

– I først heat tager jeg starten som jeg aldrig har gjort før til sådan et løb, men så lå jeg nummer 1 i 2 eller 3 omg. og så blev jeg lidt træt så kom der en nogle stykker forbi, så endte som ti`er, som er rigtig godt, når jeg kun er B kører.

– 2 heat fik jeg ikke sådan en god start tror jeg var 24, men så får jeg kørt forbi en masse op af thorbakken og kommer op på en 10 plads, men bliver træt og falder 3 pladser tilbage og ender som 13. så rigtig god dag på Randers, slutter Nicklas.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.