Line til VM på den legendariske banen i Tyskland.

Katja/ juni 26, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam var med andre damer fra Danmark taget til VM i Teutschental.

– I weekenden kørte vi dame VM i Teutschental. Det var en afdeling jeg virkelig havde set frem til fordi banen er så fed!

– I kvalen var banen ret glat fordi de havde vandet så meget, og jeg lavede rigtig mange fejl og kvalede ind som nr 25.

– Første heat var jeg nr 19 fra start, men fandt slet ikke farten med det samme og faldt ned som nr 25, men på de sidste par omgange kom jeg op og sluttede som nr 21.

– Andet heat var jeg rigtig godt med ude over bommen, men i første sving kørte jeg sammen med en anden hvorefter der kom ret mange og kører ind i mig, banen var virkelig svær at overhale på, da der mange steder kun var et tørt spor, jeg sluttede som nr 28, så desværre en weekend med rigtig dårlige resultater, men med fedt race og en fed bane, fortæller Line

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.