VM for damer i Frankrig.

Katja/ juni 4, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Denne gang var der igen deltagelse af Line Dam fra Randers.

Line kommer med denne melding:

– I weekenden kørte jeg en afdeling af dame VM i Frankrig.

– Banen var rigtig svær, og det var svært for mig at finde de rigtige linjer. Kvalen gik ikke specielt godt, jeg fik aldrig helt farten i cyklen og måtte slutte som nr. 25, fortæller Line der ikke fik en god start på 1. heat.

– I første heat fik jeg en virkelig dårlig start, hvor jeg ikke var helt hurtig nok til at få overhalet på de første par omgange. På tredje omgang begynder min crosser at dø ud og sige nogle underlige lyde, men med lidt hjælp fra min kobling fik jeg alligevel kørt mig i mål som nummer 23, hvorefter den døde lige da, jeg var kommet over mål.

– Andet heat blev derfor på den gamle træningscykel.
Efter første sving blev jeg noteret som fjerde sidst, som gjorde at jeg havde masser at lave i heatet. Jeg fik kørt mig godt op og kom op som nr. 17, hvorefter jeg havde en god kamp med hende der lå nr. 18 som desværre kom forbi mig på en af de sidste omgange, men sluttede som nr. 18, og fik endelig et par point med, trods maskinskade, smiler Line der fik vigtig erfaring.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.