Mikkel Haarup med brækket skulderblad

Katja/ juli 15, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Hvad der skulle have været to spændende og glade weekender til EM og VM i 85cc, har i stedet udviklet sig til en ærgerlig gang skæbneonde for det danske stortalent, Mikkel Haarup. Efter at uheld i Letland i weekenden kostede EM – for køreren der har vundet alle de indledende runder – er chancen for en VM-titel nu også væk. Under en træning i dag væltede Mikkel, og der blev konstateret et brud på skulderbladet. VM for 85-kørere skulle være kørt i den kommende weekend i El Molar i Spanien, men det bliver altså uden Mikkel Haarup.

Mikkel skal nu gå med slynge i en uge, og lægerne har sagt at det trods alt ser ud, og sidder, som det skal. Han skal dog til kontrol, for at sikre at det vokser ordentligt sammen. Mikkel var ellers ved godt mod, og klar til at revanchere sig efter weekendens skuffelse, der blev afgjort i pladderet på Kegums. Det er en nyhed der får hjertet til at synke hos danske motocrossfans, men hovedpersonen selv tackler situationen med oprejst pande, og ser allerede fremad imod lysere horisonter.

Det betyder også at næste gang vi får Mikkel at se på motorcyklen, så bliver det på 125’eren, for at gøre sig klar til næste sæson. Ekstra tid på den større maskine, skal gøre godt og gøre den danske ungersvend kampklar til livet i en ny klasse.

Mikkel Haarup: ”Jeg er naturligvis super ærgerlig over hvordan det hele har udviklet sig, men fortsætter med at se fremad og glæder mig til at prøve kræfter med 125’eren. Der skal virkelig lyde en stor tak til KTM og til FOX for at tro på mig, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang igen!”

Foruden at have været suveræn i EM, så fører det danske stjernefrø også ADAC Junior og DM A85.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.