Hurtig tilbage igen

Katja/ august 12, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup kom slemt til skade og var ikke sikker på, han blev klar så han kunne køre på 85’en mere. Han regnede med først at blive klar, så han skulle køre 125, men det er gået stærkt for den hurtige jyde.

– Hej Speedy. Jeg har været vild, rigtig vild….Jeg brækkede jo mit skulderblad for 3,5 uge siden, men den sidste uges tid er det bare blevet bedre og bedre. I fredags var jeg ude at stå på jetski med Rasmus Krogh og det gik over alt forventing, så på vejen hjem fredag eftermiddag sad jeg og drømte om at komme til ADAC bare for at få nogle point med hjem. Ærgerligt at smide endnu et mesterskab på gulvet.

– Jeg ringede hjem til min far som ikke lige først synes det var verdens bedste ide, men Rasmus kunne bekræfte, at jeg kunne bruge min skulder ok. Så 2 timer efter sad vi i bilen på vej til ADAC i Østrig! Havde ikke siddet på en crosser siden skaden.

– Havde 13 timer til crosseren skulle være synet. Jeg var hurtigt i både træning og kval i min gruppe. Og så vandt jeg første heat – troede jeg – men ham jeg overhalede på sidste omgang, mente det var sket for gult flag. Ingen kunne hverken be- eller afkræfte, så jeg fik straf på 5 placeringer. Øv. Jeg var ikke enig, men sådan blev det. Jeg havde bygget det op længe før og kom forbi lige da vi kom til det gule flag. Men uanset var jeg tilfreds med min kørsel.

– I andet heat tog jeg starten og kørte i mål som vinder. Samlet 3’er på dagen og fører stadig mesterskabet med 10 point. Så jeg tager nok lige et par ræs mere på min 85’er, selvom 125’eren står og venter på mig.

Hilsen Mikkel Haarup #722.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.