2 STROKE – Tanker fra en formand.

Katja/ november 10, 2015/ Nyheder/ 0 comments

Jan Hvam formand i Randers Motorsport har fremsat forslag til klubleder seminar. Er det vejen frem med ny klasse og skal 250 2 takt køre med i MX 2?

Jan fortæller:

– Jeg var til klubleder seminar her fredag og lørdag, da havde vi foreslået at man flytter 250 totakt over i MX 2, det blev meget positiv modtaget, så må vi bare vente på at SK får ændret reglerne, så det snart kan træde i kraft til 2016, fortæller Jan.

– Vi havde også foreslået at genindføre MX 3 klassen med en minimums alder på 30 år, det giver mulighed for at tage klassen med til A DM. Samtidig tror jeg at de kørere som ikke har tid og midler til at holde sig i topform i MX 1 og MX 2 vil rykke over i MX 3, og måske vil de hurtigste OB kørere måske også flytte klasse, så der bliver mere plads til de “langsomme” OB kørere, fortæller Jan om tankerne.

– Der var der mere diskussion og ikke udbredt enighed, så hvis MX 3 kommer så tror jeg at det måske først bliver i 2017, slutter Jan.

Er det vejen frem.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.