Haarup til Dutch Masters

Katja/ marts 14, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup har kørt denne weekend i Holland og melder tilbage her:

– I weekenden har jeg kørt 1 afd. af ONK – åbne hollandske mesterskaber, nu også kaldt Dutch Masters, i Axel.

– I tidskvallen fik jeg det aldrig rigtigt til at køre, så jeg kvalede 9’er. I første heat tog jeg starten, men kom i løbet af nogle omgange ned som 4’er. Derefter begyndte jeg at få en godt flow i min kørsel og kørte op forbi nr. 3 og derefter lavede lavede 2’eren en fejl og så lå jeg pludselig 2’er. Den placering holdt jeg resten af heatet, fortæller Mikkel.

– I andet heat tog jeg igen starten, men Jago Geerts fra Belgien kom forbi mig, og trak et lille hul, men derefter kom jeg godt i gang med at køre mine linier og fik lukket hullet lidt, Jago laver så en fejl og mister nogle sekunder, så jeg kommer forbi og så fører jeg. Den holder jeg i mål og vinder derfor på dagen, fortæller en glad Mikkel.

Jago Geerts bliver 2’er og Rick Elzinga bliver 3’er på dagen. Det var en fed oplevelse at stå øverst i mellem de dygtige kørere for Mikkel.

IMG_5591

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.