Meier til ADAC I Tyskland og tilfreds hjem

Katja/ april 26, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Glen kvalede som nr. 6 i sin gruppe hvor Nicklas Bjerregaard kvalede som nr. 3.

Glen Meier fortæller.

– Hej Speedy, så vi på vej hjem fra ADAC i Fürslich Drehna. Jeg kvalede som nr. 6 i min gruppe lørdag og skulle ind til bommen som nr. 11, siger Glen.

– I første heat i dag kommer jeg rigtig godt fra start, og er 2’er op i første sving, hvor jeg så bliver ramt af en anden kører og styrter. Jeg kommer op som allersidst, men får kørt mig op som nr. 16 og slutter der, siger Glen og første heat.

– I andet heat får jeg en ligeså god start, bare hvor jeg ikke vælter i første sving og kommer rundt som nr. 3 på første omgang. Jeg sluttede som nr. 6, som jeg var tilfreds med, gik lidt ned til sidst efter først heats opkørsel.
Samlet nr. 9 på dagen, siger en tilfreds Glen Meier, der ikke kører DM på søndag.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.