Line til VM i Tyskland

Katja/ maj 20, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam var i weekenden til VM for damer og kommer hjem som samlet nr. 15 til VM.

– Hej Speedy.

– I weekenden kørte jeg tredje afdeling af VM for damer i Teutschenhtal.

– Lørdag skulle vi køre træning, kval og første heat. Allerede i kvalen var banen rigtig smadret og svær, og jeg havde ret svært ved at få det til at køre, men på sidste omgang satte jeg en tid som nr 13, hvilket var fint nok, fortæller Line.

– Første heat var jeg fra start som ca. 7, men jeg kørte rigtig dårlig, og banen var kun blevet værre, så efter et styrt sluttede jeg som nr 15, det var jeg ikke helt tilfreds med.

– Søndag kørte vi warm up og 2. heat. Banen var meget bedre efter de havde jævnet den, jeg fik igen en god start, på første omgang var jeg nr. 9, og der lå jeg det meste af heatet, men jeg lavede et par fejl og røg ned som nr. 11, og sluttede også der. Samlet på dagen blev jeg nr. 13 og samlet i VM ligger jeg nr. 15, på trods af, at jeg kun har kørt 2/3 afdelinger, slutter Line.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.