Haarup til fedt arrangement

Katja/ oktober 11, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup kørte i weekenden i Tyskland.

Mikkel fortæller:

Jeg kørte i går SMX i Veltins Arena i Tyskland. Min tidskval blev ikke så god. Vi havde 10 min. og jeg kørte for meget i trafik og væltede en gang. Det blev derfor kun til 6. bedste tid. Ikke den beste startposition, fortæller Mikkel og forsætter.

– I første heat kom jeg 3’er fra start og fik mig hurigt kørt op som 2’er. Der var dog kommet et hul op til nr. 2. Det fik jeg stille og roligt lukket og på anden sidste omgang, var jeg så tæt på, at jeg kunne overhale. I det jeg knækker den rundt om ham den forreste, laver han en lille fejl og vi rammer hinanden og vælter begge to. Jeg kommer dog hurtigt op igen og vinder heatet.

– I andet heat kommer jeg ok med i starten, men de 5 på inderen får lukket mig af, og jeg er ikke så godt med rundt som 7-8 tror jeg. Jeg har travlt og vi kører noget tæt og jeg må desværre en tur af. Hvilket betyder jeg er sidst, med en stort hul op til de andre. Jeg får ok gang i min kørsel og får kørt mig op som 7’er og laver så en dum fejl og må ned som 8’er. Mere når jeg ikke på de 12 omgange, siger en skuffet Mikkel.

– Samlet bliver jeg 3’er. Lidt øv, for jeg plejer at køre fra de 2, der stod højere oppe, men kræver jeg holder mig på hjul. Ellers et fedt arrangement, hvor vi fik set nogle af de store navne køre,

NHilsen Mikkel Haarup #722

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.