Arbejdsopgaver d. 12 og 19 november

Jan Hvam/ november 6, 2016/ Nyheder/ 0 comments

Indsamle og servicere flagkasser, lægge tagplader på toiletvogn, lægge tagplader på raceoffice samt tilslutte strømmen igen efter flytning, tjekke de gule lys på flagkasserne og klargøre dem til vinteren, fastgøre skilte på det store reklametårn, tage borde/bænkesæt ind, rengøre vaskeplads, reparere hegnet rundt om hele banen, fastgøre pladerne på startbommen på stor bane, tjekke frostvæske på alle maskinerne, frostsikre alle renserne, hæve den nederste stolpe med strømstil ved fhv. minibilbane, fastgøre dækslerne på udluftnings kanalerne på toiletterne i klubhuset, samle sten, trække kabler til lys i halvtaget, rydde op og flytte rundt på pallerne i hallen, rengøre klubhuset d. 19

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.