Kære kørere – hjælp jeres klub og de frivillige!

Kasper Brandenburg/ marts 8, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Kære kørere – hjælp jeres klub og de frivillige!

For at træning på vore MX–baner kan foregå efter reglerne, skal jeres klubber efterleve deres banegodkendelse udstedt af DMU. Det betyder, at der til træning skal være et vist antal flagposter, som skal være bemandet, enten fysisk eller ved, at man gør brug af ”svenskerflaget” (flag i holder på flagkasser).

Bemanding af flagposter sker ud fra et sikkerhedsmæssigt hensyn, og dette ønsker vi efterlevet.

Vi forventer, at du eller dine ledsagere bakker 100% op om denne opgave. Som kører har du også et ansvar for at give en hånd med, for at træningen kan afvikles efter de gældende regler – til glæde for alle, ellers må træningen lukkes.

Så derfor, kære udøver af denne fantastiske sport, – dette er hjælp til selvhjælp. Netop din indsats vil blive bemærket og anerkendt af dine medkørere, og ikke mindst har du gjort livet lidt lettere for de frivillige, som er garant for, at du kan dyrke din sport.

Også her, såvel som andre steder: udvis Fairplay – Respekt, Ansvar og Sammenhold

Med sportslig hilsen
Sportskommission Motocross Danmarks Motor Union

Original filen fra DMU: dmu_hjaelp_klubben

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.