Stadig nr. 3 samlet

Katja/ juni 17, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Simon W. Sørensen er stadig samlet nr. 3 til DM i MX 1 inden de sidste 2 afdelinger i Hedeland og Mors og det efter for ham en svær dag i sandkassen.

Simon fortæller:

– 3. afdeling af DM A i Holstebro var lidt en blandet landhandel for os i RGS Suzuki Mens-Wear.dk, fortæller Simon og forsætter.

– I træning/tidskval styrter jeg 3 gange og gør det rigtig svært for mig selv. Lidt frustreret må jeg stå til takke med en 6. plads i min gruppe.

– 1. heat kommer jeg nogenlunde fra start, men et par hurtige overhalinger den første omgang, gør at jeg hurtigt kommer op som 4-5 stykker, og føler egentlig, at jeg har meget godt styr på det. En kørefejl gør dog, at jeg bremser cyklen i stå, og måtte se en 3-4 stykker smutte forbi igen. Jeg får mig dog kæmpet tilbage på 5. pladsen på de døende omgange. Sidste omgang måtte jeg dog se 5. pladsen bliver byttet ud med en 6. plads, da jeg misforstod et blåt flag, og lod Jim Bødker passere mig. Virkelig dumt, fortæller Simon.

– 2. heat kommer jeg fra start som 4’er. Jeg laver en lille fejl og måtte overlade 4. pladsen til en svensker. Jeg prøvede at hænge på nogle omgange, men kunne se længere fremme i feltet, samt beskeder fra pitten, at ingen af de nærmere konkurrenter i den samlede stilling var foran mig. Samtidig gjorde de svære forhold med regnvejret det svært at holde brillerne rene. Jeg besluttede mig derved at sætte farten lidt ned, og køre en sikker 5. plads hjem, siger Simon der overlevede en svær dag.

– Alt i alt en lidt svære dag, som vi dog fik vendt til en nogenlunde, dag uden point tab til de nærmeste konkurrenter i den samlede stilling. Alle i RGS Suzuki Mens – Wear.dk teamet  arbejdede virkelig hårdt for mig hele dagen, så stor tak til Öhlins HKR racing suspension, Rune 1 og Rune 2, Mads, samt hjælpere der hjalp mig igennem dagen, slutter Simon.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.