HAARUP VINDER SØLV

Katja/ august 5, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup var en del af det vindende hold, der i weekenden vandt VM guld, han selv vandt sølv individuelt.

Mikkel havde en super weekend i Estland, hvor VM blev kørt.

– Jeg har i denne weekend kørt VM i Estland på en rigtig fin bane.

– I den frie træning lørdag var jeg hurtigt af alle, i tidskvallen var jeg nr. 2. hurtigt i min gruppe, hvilket betød jeg kunne køre 3’er til bom.

– I første heat fik jeg en ok start og lå 3’er det meste af heatet, men jeg fik kørt mig tættere og tættere på 2’eren og overhalede ham på sidste omgang.

– I andet heat kom jeg 3’er fra start fik hurtigt kørt mig op som 2’er og efter 4 omgange begyndte jeg at få mere tempo på min kørsel, men lavede desværre en fejl og væltede. Det betød at jeg mistede min placering og jeg kom ned som 3’er. Denne placering holdte jeg i mål. Det blev til en samlet 2’er. Men VM sølv er vel heller ikke så dårligt, griner Mikkel, der kunne glæde sig over 2 medaljer, da danskere var så gode at de vandt VM guld for bedste nation.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.