Mikkel Haarup vinder sølv i EM 125

Katja/ august 21, 2017/ Nyheder/ 0 comments

RMS kører Mikkel Haarup tager sølv i 125 EM

Det med EM kan danskerne efterhånden finde ud af senest i weekenden med sølv til Mikkel Haarup i 125 klassen. Stort tillykke til Mikkel, der stadig bliver ved med at ligge på sit niveau hele tiden.

Mikkel melder her tilbage efter weekenden.

– Jeg har i denne weekend kørt sidste afd. af EM i Uddevalla, Sverige. I tidskvallen lavede jeg 3. hurtigste tid. Det var meget tæt. Jeg var 0.412 sek. efter nr. 1, fortæller Mikkel efter den spændende weekend.

– I første heat lavede jeg noget, der lignede den værste start, men det lykkedes mig at snige mig godt rundt efter de første par sving, så derefter var udgangspunktet nr. 16. Jeg arbejdede mig godt op igennem feltet, og lavede også heatets hurtigste tid, men nåede desværre kun op som nr. 5. – Facchetti som lå lige foran mig i det samlede mesterskab, lavede en fejl i første heat, så status var pludselig at sølvet igen var inden for rækkevidde, trods min 5. plads. Da vi gik ud til andet heat, ville den af Facchetti og jeg, der første kom over målstregen få sølv, da vi havde lige mange point, husker Mikkel.

– I andet heat fik jeg en ok start, dog efter Facchetti, som tog starten, men efter 1,5 omgang havde jeg overhalet dem foran og førte – dog kun i 1. sving, så lavede jeg en kørefejl og var nede som 7’er igen. Jeg fik dog arbejdet mig godt op igennem feltet og fik blandt andre også overhalet Facchetti igen, og så var sølvet hjemme, hvis jeg holdt mig på hjul. På anden sidste omgang, fik jeg lagt så meget pres på Horgmo, som nu var forrest, at han lavede en fejl, og så kunne jeg køre i mål som vinder af andet heat. Det var en dejlig afslutning på EM sæsonen. 3’er på dagen og vinder af EM sølv, fortæller en glad Mikkel.

– Om 2 uger skal jeg køre mit sidste løb på min 125’er. Jeg skal stille op for Danmark til EM for hold i Polen. Jeg vil slutte med at sige 1000 tak til alle de danske tilskuere, som tog turen til Sverige for at heppe på os, også til dem, der sidder bag skærmen hjemme og følger med og til alle dem der bakker op på de sociale medier. Det betyder rigtigt meget. TAK, slutter Mikkel Haarup #722.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.