EM Hold Sølv til Danmark

Katja/ september 5, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Danmark var ikke langt fra at få guld ved Motocross of european nations i weekenden, men det blev til en flot sølvmedalje. Her er en opdatering fra Mikkel Haarup der var en del af holdet.

– Jeg har i denne weekend kørt EM for hold i Gdansk i Polen. Lørdag stod banen under vand efter 17 timers regn, så det blev til en enkelt tidskval og ellers blev resten af dagen aflyst. Jeg kvallede 2’er af 125 og 4 i alt. Vi kørte sammen med 250’erne også.

Søndag var banen klar til løb.

– I første heat søndag kom jeg 12’er fra start og kørte mig op som samlet 3’er. (1’er af 125). I andet heat kom jeg 4’er fra start, mistede et par placeringer til et par 250’ere, men fik mig kørt op som samlet 4’er (1’er af 125). På dagen samlet 3’er af alle. Som nation lå Danmark længe til at vinde det hele, men desværre havde Bastian lidt uheld sidst i andet heat, som gjorde vi måtte tage til takke med sølvet.

Alt i alt var det en tilfreds Mikkel Haarup, der var glad for at køre som et hold.

– Det var mega fedt at køre som et hold og alle gjorde 100% deres bedste. Og sølv er sgu da også en fed måde at slutte sin 125 karriere af med. Nu skal jeg i gang med at træne på 25o, slutter Mikkel Haarup.

Vi må håbe, at Mikkel Haarup tager sin 250F Husqvarna med en tur til DM-A finalen Mors, for selvom det ville være hans første løb på den og han uden tvivl vil tage et DM som et forberedelsesløb, så er han altid sjov at se til DM.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.