Haarup må ikke køre lige nu

Katja/ november 21, 2017/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup skal være sulten til den nye sæson, derfor står motorcyklen i hjørnet, til han får grønt lys.

– Grunden til jeg ikke kører lige nu er pga. sæsonen nok skal blive hård, så det er vigtig lige at få lidt tid af crosseren, så man er klar, når sæsonen går i gang, fortæller Mikkel, der ikke ligger på den lade side for øjeblikket.

– Som mange nok ved, så er jeg ikke bange for at give den gas både på og af banen. Lige nu da jeg ikke må køre på crosseren, giver jeg den max gas i træningscenteret for at være max klar til sæsonstart. Jeg arbejder på at styrke mine svagheder, så jeg kan være med fra første fært når bommen falder. Der kommer selvfølgelig masser af timer på crosseren til årsskiftet, siger Mikkel, der håber på succes til EM.

– Planen er at jeg skal køre EMX250 og forhåbentlig også MX2, hvis der er mulighed og tempo til det. Hvis tiden er til det, vil jeg også køre DM i MX2 klassen, fortæller en tændt Mikkel, der gerne vil helt op og smage på medalje.

– Jeg glæder mig ekstremt meget til at få skudt sæsonen i gang, og så lad os se, om det ikke også er muligt af få medalje igen næste år. Jeg gør i hvert fald mit bedste, slutter Mikkel Haarup.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.