En god tur også en tur på taget

Katja/ februar 26, 2018/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam er lidt til pokaler eller bandage og turen med RMSSport til Red Sand, var en tur med både gode og dårlige ting hun kunne tage med hjem.

Line fortæller:

– 14 dage er nu gået sammen med Randers Motorsport i Spanien. Jeg startede sådan set turen ud med at blive syg og brække mig hele første aften/nat, men jeg fik det heldigvis godt igen. De første par dage gik med at vende sig til at køre på crosseren igen, da det desværre ikke er blevet til alt for mange timer på cyklen endnu, fortæller Line om de første dage.

– Heldigvis syntes jeg, at der har været fremgang hver gang, jeg har været på banen, og farten er heldigvis også blevet bedre. Dog slap jeg ikke fra Redsand uden et par styrt som til sidst kostede mig en hjernerystelse og et lidt blåt lår. Jeg husker ikke rigtig noget fra mit styrt, men har fået at vide at jeg var lidt forvirret. Heldigvis var jeg omgivet af en masse gode mennesker som sørgede for at jeg hurtigt fik det bedre igen, fortæller Line om oplevelsen.

– Nu er jeg tilbage i Danmark og tager lige et par stille og rolige dage inden forberedelserne fortsætter. Der skal lyde et stort tak fra min side til Randers kommune, for at have gjort denne tur til en mulighed, og forbedret vores forberedelser markant, slutter Line der er ved godt mod stadig.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.