Haarup klar til kamp

Katja/ februar 19, 2018/ Nyheder/ 0 comments

2018 sessionen er så småt ved at gå i gang, og Mikkel Haarup kan snart ikke vente med at komme i gang med EM.

Mikkel fortæller:

– Jeg har brugt de sidste par weekender på at køre løb i henholdsvis Italien, England og Frankrig. Jeg har brugt løbene til at forberede mig på det som rigtig gælder. Så det at få lov til at køre med de lidt hurtigere kørere har virkelig givet noget godt. Jeg har prøvet at kun bruge de her løb som træning, men det er selvfølgelig svært, når man kører rundt der ude og ved man måske kunne køre med lidt længere oppe.

– Men alt i alt har de været nogle super gode weekender. Et godt tempo og massere af timer på cyklen er, hvad jeg kom for, og det fik jeg! Nu har jeg et par rolige weekender inden det rigtig går i gang;) Tempoet fejler ikke noget, så skal resten nok komme! Trust me;) siger Mikkel.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.