RMS i 2023

Jan Hvam/ marts 21, 2023/ Nyheder/ 0 comments

 

Kære medlemmer det bliver et spændende racer år i RMS i 2023

2 store løb finder vej til Honda Park – allerede den. 30. april er der motocross løb, hvor der arrangeres danske mesterskaber for de bedste. Dette kan kun lade sig gøre med os medlemmer som vigtig del af klubben.

Det er efterhånden en årlig begivenhed, at der er afholdes DM på vores bane i Randers, men i år med en spændende ændring i løbs serien, der skulle gøre det mere seværdigt for publikum.

Der forsøges med kortere heats på 20 min. i 2 heats samt et kortere super heat for de 15 bedste i både MX 1 og MX 2 klassen, der kører sammen sidst på dagen. En ændring der bliver set frem til med både køernes og publikums øjne. Netop DM bliver der set frem til, da vi som klub før har høstet stor succes til DM afdelingerne med flere mesterskaber gennem tiderne. I år har vi igen vores lokale kørere med, der byder sig til i toppen.

Desuden vil der være DM i sidevogn samme dag som support klasse. Vores formand har lovet at køre fra dem på vores egen klub ATV, det bliver nok det, vi glæder os mest til i den klasse J

Vi håber meget på vores medlemmer vil være med til at få vores løb til at gå op i en højere enhed i år og vi ved godt, der bliver inden for en måned bliver trukket store veksler på jer frivillige da også ADAC en måned efter DM A.

Til dem der ikke ved det, er det en stor tysk løbs serie, der tæller de samme navne, der kører både EM og VM, så det er et højt ratet internationalt løb, der finder vej til Honda Park 27-28. maj. Der vil der være kvalifikation om lørdage og de tællende heats køres søndag, vi kommer løbende til at opdatere om hele sæsonen på www.Rmssport.dk i løbet af den kommende tid.

Vigtigt som der lægges vægt på i klubben skal alle have en mulighed for at køre løb på sin egen hjemmebane. Udover de 2 store løb, bliver der også plads til mindre løb, hvor alle får mulighed for at deltage – Vigtigt er også klub GP skal afvikles over hele sæsonen med hygge efterfølgende, der altid er med til at skabe fællesskaber i klubben.

Vi glæder os til 2023 og husk søndag stiller vi urene frem, så vi også når vejret tillader kan køre til hverdag.

 
 
 
 
 
Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.