Formandens beretning for 2011.

primby/ marts 19, 2012/ Nyheder, Randers Motor Sport/ 0 comments

Her er beretningen for 2011.

Vi begyndte sæsonen med at afholde en afdeling af Motoshop cup sammen med AMK. AMK lånte vores bane vi havde varesalget, og da varesalget er vigende har vi aftalt med AMK,  at vi deler efteranm. Gebyret, vi afholdte selv en afdeling af Motoshop cup d. 21 maj, det er på disse turneringsløb at vi kan tjene penge, og det gjorde vi også her.

Vi afholdte EM i Quad d. 18-19 juni vi havde store forhåbninger til dette arrangement, sportsligt var det godt der var noget godt ræs både i support klasserne og i EM klasserne, men økonomins var det ikke så godt, det kostede os kr.47.873,95 så har vi prøvet det, nu skal det ses som en investering da det giver en god omtale både i pressen og ikke mindst hos kommunen, de smider jo ikke penge i vores anlæg hvis vi kun havde en træningsbane, så var det slet ikke sikkert at vi kunne beholde banen, da det har været på tale at flytte banen, da man vil by forny langs motorvejen, og da kunne banen komme i vejen pga. støj, men her skar borgmesteren i gennem og sagde at banen var hvor den var og der skulle den blive, det kan skyldes det gode forhold vi her i Randers har til vores politikere.

Søndag d. 18 september afviklede vi finalen i DM for B maxi det var en våd omgang, og en for nogen en dyr dag da vi havde besøg af Skat som ville kontrollere stelnumre på crosserne og indretning af kassevognene.

Vi har også kørt 6 afdelinger i klubmesterskabet og klubtræner Jacob Almar har holdt 5 træningssamlimger.

Uge 27 holdt Mikkel Caprani og co igen en sommercamp som er blevet en succes med mange deltagere

Jeg kontaktede i efteråret kommunen for at få mere køretid og lagt uge 27 ind som fast sommercamp uge, jeg fik at vide at det kunne man lægge ind i en ny miljøgodkendelse som skulle laves når bane skulle laves om, da man havde planlagt al bruge den million kr. som var afsat til at gøre banen klar til at kunne tage et MX 1 og 2 , det vil man gå i gang med i foråret, det er fortrins vis starten som skal flyttes der skal ikke laves så meget ved banen.

Jeg vil her nævne nogle af de bedste DM resultater vores kører har opnået i 2011: Kasper Munk 3 i MX 2, Kennet Hvam og Simon Wulff 4 og 5 i MX 1, Glen Meier 2 i A85, Danni Hviid 5 i OB 33+, Ejvind Bødker nr. 1 i Ob 50+

I JM i MX 2 Kasper Munk 2, i MX 1 Simon Wulff 3 og Kennet Hvam 5, 125 junior Kasper I Nielsen 3, Anders W. Jørgensen 4, og Ejvind Bødker 2 i 50+ 

Vi mistede et mangeårigt medlem lige før jul det var Kevin Jensen som afgik ved døden, kevin kom til skade ved et styrt på banen i Vejrumbro i 1982 og var siden lammet, så han har været lænket til en kørestol, Kevin blev 48 år.

Vi har en god hjemmeside, vi skal bare blive bedre til at lægge flere oplysninger ud på den, det kunne bla. være referater fra møder, folk skal vænnes til at se på siden når der er noget som man er i tvivl om klubben og så skal disse oplysninger kunne ses her.

Til sidst vil jeg takke mine kolleger i bestyrelsen og alle andre som giver en hånd med i klubben, for husk på at” for at nogle kan have det sjovt i deres fritid er der nogle andre som skal bruge deres fritid det”

Jan Hvam

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.