GLEN MEIER FIK SPORTSGALLAPRISEN

Peder B. Nielsen/ februar 3, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Det 15-årige stortalent på to motocross hjul Glen Meier imponerede i 2013 ved at vinde sølv ved Europamesterskaberne, blev nummer 5 ved VM og sejrede i den prestigefyldte tyske ADAC Junior Cup.

Lørdag den 1. februar 2014 blev han hyldet med Sportsgallaprisen, som gives til en idrætsudøver, der “må anses for at være potentiel medaljetager ved kommende EM, VM og/eller Olympiske Lege”. Den ledsages af en check på 10.000 kr. Meier fik desuden to billetter til et eksklusivt mindeshow for Nelson Mandela i København, hvor hele toppen af poppen stiller op Team Danmark direktør Michael Andersen begrundede:
Det snart 15-årige stortalent betragtes som en af sin generations bedste motocross kørere i Europa. I 2013. Herhjemme genvandt han i overbevisende stil det danske mesterskab i “Teenagernes Superliga” – 85cc-klassen.

Unge Meier, der fejrede sin 15 års fødselsdag på Galla-aftenen, kører for Randers Motor Sport og var i år nomineret til to priser ved Dansk Motorsport Award og kører også i 2014 for et branchens stærkeste hold – det tyske Kozak Racing – hvilket sikrer ham adgang til alle store begivenheder. Teenageren, der går på Eliteidrætsskolen, Randers, fremhæves for sin exceptionelle evne til at optimere sit udstyr og blive et med sin maskine.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.