Flere RMS kørere har gået til den denne weekend.

Bo Speedy/ april 14, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Line Dam fortæller:

– Vi var igen i weekenden taget ud for at køre cross.

– Lørdag skulle vi køre regionsmesterskab i års.
Kvalen gik helt fint, banen var god, og jeg fik sat en tid som nr 4.

– Første heat kører jeg helt stabilt i mit eget tempo og bliver nr 4. Andet heat fik jeg en lidt dårlig start, men slutter som nr 3, men samlet nr 4 på dagen.

– Søndag kørte vi motorshop cup i Randers. Banen var helt perfekt! Og i kvalen sætter jeg en tid som nr 2 som var helt fint.

– Første heat kommer jeg fint fra start og ligger nr 2 hele heatet.

– Andet heat får jeg en dårlig start, men ligger og kæmper lidt med nr 2 og efter nogle omgange kommer jeg forbi og slutter som nr 2. Samlet nr 2 på dagen, slutter Line.

Simon møller Hauser fortæller:

– Idag har jeg kørt motoshop cup på Honda Park, hvilket er mit første løb som A kører. På selve dagen kørte jeg superclass (a-mx 1 og 2) hvor vi udover os selv kørte sammen med B- mx 1.. Så man var lidt presset af de store maskiner må man sige.

– Jeg blev 16 i kvalen, hvilket jeg ikke rigtigt var tilfreds med, idet jeg følte jeg havde langt mere at give af.

– I første heat lå jeg nr. 5 henne i første sving, men da en anden kører vælter foran mig krydser jeg målstregen som 18. Jeg får mig hurtigt kørt op på en 14 plads som jeg holder til slut, hvor jeg på en af de første omgange døjer med armpump resten af heatet ud.

– Til andet heat får jeg snakket med min træner (jkj) hvor jeg får lidt mere inspiration og kampgejst.

– 2. Heat. Jeg er igen godt med fra start som en 8 stykker indtil der igen vælter en anden kører foran mig, hvor jeg også selv blev påkørt bagfra.

– Jeg krydser igen stregen som en 15-18 stykker, men kæmper mig op på en 9. plads, hvor jeg har en battle med 8. pladsen helt til slut i heatet. Jeg endte med en 9. plads og er en del mere tilfreds, siger Simon.

– Ud fra at det er mit første løb som A-kører nogensinde, er jeg egentligt okay tilfreds, jeg følte bare jeg havde mere i mig, end det jeg præsterede over hele dagen.

– Nu ser jeg bare frem til A DM i Holstebro, hvor vi møder de dejlige Sandhuller til min fordel, griner Simon.

Mathias Jensen har også haft gang i sin maskine:

– Her er resultaterne fra min racer weekend . Regions mesterskab nord i Års blev kørt lørdag. 2 fjerde pladser, samlet nr. 5 i 125 C.

– Motoshop cup søndag på Honda park 2 sjette pladser, samlet nr 6 i 125 C, fortæller Mathias fra 4 Racing.

Mikkel Haarup har denne beretning:

– Jeg blev i dag nr. 1. i begge heat i Aars til regions mesterskab. Jeg tog starten i første heat og kørte bare sikre omgange – da jeg kom i mål var jeg ca. 28 sek. foran Mikkel Larsen.

– I andet heat tog jeg også starten og kørte sikre omgange kom i mål ca. 58 sek.

– De havde gjort et rigtig godt arbejde med banen – den var blevet rigtig fed lidt blød nogle steder, men var rimelig hård i underlagt, så der var mange skarpe huller, men fik det til at køre. Det var en rigtig fed dag – glæder mig til at komme ud og køre på Randers banen søndag.

– Søndag I Randers i tidskvalen blev jeg nr. 1. og måtte derfor køre først til bum. 1. Heat – Jeg var den første oppe i hjørnet, men bremsede forsendt så Mikkel Larsen kom foran. Vi lå og kæmpede hele heatet, men måtte køre i mål som nr. 2.

– 2. Heat kom jeg fra start som nr. 1 og lå og kørte stabilt hele heatet og kom i mål som nr. 1 – samlet på dagen nr. 1

Det var en rigtig fed weekend, fortæller Mikkel om weekenden.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.