Glen forsætter med at imponere.

Bo Speedy/ april 9, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier er lige rykket op i B MX 2 klassen, hvor han deltager på en 125 til DM.

Glen fortæller:

– Hej Speedy, så fik jeg kørt det første B DM i år. Jeg kørte med i B MX 2 klassen, hvor vi var 55 kørere, der stillede op. Vi kørte kval i 2 grupper, så det var rigtig fedt! Jeg skulle ud at køre i gruppe 2, hvor jeg kvaler som nr. 2 og skulle ind til bommen som nr. 3, det var fint, fortæller Glen og forsætter.

– I første heat kommer jeg fra start som nr. 2 er og tager så føringen på første omgang, hvor jeg så laver et godt hul ned til 2’eren. Derefter må jeg så lige en tur i jorden. Op igen og efter ca. 5-6 omgange kommer der en mere forbi. Jeg kommer så op og vinder heatet alligevel til sidst.

– I andet heat kommer jeg fra start som 3’er, og kører mig op som nr. 2 imens Emil Jeppesen er forrest. Jeg tager så Emil, og vi har så en rigtig god kamp, han får mig så, da der ca. er der 3 omgange tilbage og jeg ender som nr. 2, fortæller Glen om dagen.

– Samlet bliver jeg nr. 1. på dagen, så det var fint og dejligt med nogle gode starter, som jeg har døjet lidt med, slutter Glen, der fører DM B MX 2.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.