Glen og Mikkel Haarup har været til ADAC.

Bo Speedy/ april 28, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup #722 har været til Adac denne weekend. Mikkel lavede en kval tid lørdag der var 4. hurtigt i Gruppe A. Desværre for Mikkel punkterede han, da han netop havde fået plads til at lave en endnu hurtigere tid, men vigtigst af alt, han nåede at kvalificere sig til søndagens heat inden han punkterede.

I første heat kom Mikkel 3’er fra start men fik hurtigt kørt sig op på anden pladsen. På en af de sidste omgange kom fabrikskøreren fra Suzuki, Fachetti op og kom forbi, men det fik han kun lov til i et sving, så kørte Mikkel forbi igen og kørte i mål som 2’er.

I andet heat tog Mikkel holeshot, han kom dog i andet sving til for langt ud og Fachetti kom forbi. Mikkel kørte i mål som 2’er i andet heat og blev 2’er samlet på dagen.

Mikkel fortæller selv her:

– Alting gik efter planen, målsætningen var at få en masse gode points med hjem. I tidskvalifikationen punkteret jeg på forhjulet dog fik jeg sat en ok tid, hvilket gjorde, jeg kunne kører til bum som 7er. I første heat: kom jeg fra start, som 3er. Jeg fandt hurtig rytmen og kørte forbi på anden pladsen. Hvor jeg lå stabilt hele heatet.

– 2. Heat tog jeg starten dog gik der en forbi ud af andet sving. Vi fik lavet et godt hul ned til nummer 3. Så jeg holdt farten og endte på en samlet 2. plads i ADAC, fortæller Mikkel.

Tekst/Speedy/Haarup

Glen har før kørt ADAC, men ikke i youngsters klassen før, han har denne beretning.

– Bo. Så er vi på vej hjem fra mit første ADAC i Youngster klassen, som gik godt.

– Om lørdagen gik det rigtig godt, og jeg kvalede som nr. 10 i min gruppe, og skulle så ind til bommen som nr. 20, så det var ikke helt skidt!

– I første heat i dag fik jeg ikke en så godt start, da det også var meget svært at være med alle 250 erne. Jeg får kørt mig op på en 19. Plads, men må lige ned og ligge i et sving og ender som nr. 26.

– I andet heat kom jeg endnu dårligere fra start, men får kæmpet mig som nr. 20 og slutter med det. Alt i alt en rigtig god og fed weekend, med nogle gode kampe og så fik jeg også lige mit første point med hjem, fortæller Glen.

Tekst/Speedy/Glen

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.