Mathias og Michel.

Bo Speedy/ april 28, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mathias Jensen var til løb lørdag.

Lørdag den 26 april, var jeg på Dall banen i Ålborg til 1. afdeling af A Racing mx cup. I kvalen blev jeg nr. 5 i 125c. I første heat blev jeg nr. 5 og andet heat blev jeg nr. 6 og samlet nr. 5 på dagen. En fin dag. Mvh Mathias Jensen 4 Racing.

Michel Jørgensen var på Mols.

– Hej, jeg var til pokalløb på Mols lørdag, og til enduro DM i Oksbøl søndag. Lørdag køre vi 3 små heat, hvor jeg vandt de to første, og blev nr. 5 i det sidste heat. Søndag kørte jeg med i MX klassen til enduro, hvor jeg vandt. -Michel

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.