RMS talenter.

Bo Speedy/ april 1, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Motocross kørerne i RMS får stor opbakning af Klubben, der søsætter et forsøg, der skal flytte de lokale talenter til toppen af dansk motocross.
Trænerne fåes næsten ikke bedre – tidligere VM kører og mange gange dansk mester Søren B. Mortensen, Mikkel Caprani tidligere dansk mester og europamester samt VM deltager i mange år – og lige nu også Danmarks landstræner i motocross. Jacob Almar der også har været dansk mester og deltager til andre store løb i udlandet – samt kørt EM serien, de skal sammen varetage de lokale køres træning i denne sæson.

Mikkel Caprani klubtræner i Randers Motorsport udtaler:

– Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med de unge talenter i RMS, vi har en stor brede, og vi føler, vi kan flytte en del. Dem vi har valgt har opbakning fra forældrene, hvilket er en meget vigtig del for det kan lykkedes. De 3 ældre kørere som Kasper Munk, Simon W. Sørensen og Kennet Hvam kender alle gamet, og vi følger selvfølgelig også dem og vil træde til, hvis de får brug for hjælp. Ellers er de så rutinerede, at de ved, hvad der skal gøres for at få succes. Vi har valgt at satse noget mere på de unge, så vi får dem løftet op på et højere Plan, fortæller Mikkel og forsætter.

Trioen af trænere er jo 3 generationer af motocross sporten, hvor vi alle kan byde ind med kæmpe erfaring inden for sporten. Det er elementer som træning, opsætning af motorcykel, ernæring, søvn, kost osv. Man kan også sige når Randers kommune er så stor en del af klubben med hjælp, er vi også nødt til at vise os frem som motor klub, slutter Mikkel Caprani.

Kørere i Randers Motorsport på topplan.

Kasper Munk MX 2

Simon W. Sørensen MX 1

Kennet Hvam MX 1

Indlemmet i talent arbejdet:

Glen Meier B MX 2 og EM 125

Andreas Jørgensen MX 2 A

Michel Jørgensen 125 B

Simon Hauser MX 2 A

Line Dam B 125 og Dame klassen til DM

Nicklas Haagesen 125 B

Mads Rasmussen 125 B

Mikkel Haarup 85 cc A og EM og ADAC serien.

Catja Rasmussen B MX 2 og dameklassen.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.