Glen hjem fra EM i Holland.

Bo Speedy/ maj 5, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier bliver for alvor testet denne gang til EM. Glen fortæller:

– Så vi på vej hjem fra Valkenswaard, hvor jeg har været nede at køre EM i 125 cc, det gik rigtig godt. Om lørdagen kvalede jeg som nr. 10 i min gruppe, det var jeg ikke helt tilfreds med. Senere på dagen skulle jeg så køre første heat, fortæller Glen fra bilen.

– I første heat kom jeg fra start som 10-11 stykker og fik kørt mig op som nr. 9 og kørte i mål som 9er. I andet heat i dag kom jeg fra start som nr. 15 ca. men er med i et styrt i tredje sving, hvor jeg så kommer op og videre som nr. 38. Derfra havde jeg så 10 sek op til resten af feltet. Får alligevel kørt mig op som nr. 14. Samlet nr. 8 på dagen. Så rigtig fed weekend, hvor jeg fik at se, jeg havde farten til top 10 og fik nogle fine starter, siger Glen.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.