Line fik i weekenden sin VM debut i Holland.

Bo Speedy/ maj 6, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Line fortæller om oplevelsen:

– I weekenden tog vi turen til Holland for at køre VM i Valkenswaard.
Banen var helt perfekt, og jeg glædede mig rigtigt meget til at komme ud at køre, fortæller Line.

– I kvalen var jeg ved at sætte en rigtig god omgang, hvor alt gik som det skulle, men på det sidste hop inden mål slog crosseren med mig, og jeg landede nogle meter væk fra crosseren, heldigvis skete der ikke rigtig noget med mig, men crosseren var helt bukket, så jeg måtte køre i rep. Vi fik den rettet op så godt som muligt, men det hele var stadig meget skævt, jeg prøvede at sætte en god tid, men sluttede som nr. 26, som var fint nok efter omstændighederne, fortæller Line og forsætter.

– I første heat får jeg en rigtig dårlig start – kommer rundt som nr. 33 første gang og måtte ned og ligge en enkelt gang, men slutter som nr. 20, og fik dermed mit første VM point, som jeg var virkelig glad for.

– 2. heat fik jeg igen en dårlig start og var rundt som nr. 30 første gang, men finder et godt tempo og får overhalet rimelig mange og slutter som nr. 19.

– Alt i alt en rigtig fed weekend, med massere af cross, slutter Line.

Julie Dalgaard blev i samme løb nr. 21 og 14 i de 2 heat.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.