Haarup til EM på fed bane, hvis ikke den var våd.

Bo Speedy/ maj 14, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup kørte i weekenden 2. Afdeling af EM i zone norden.

– Så er jeg på vej hjem fra EM kval i Tyskland. Banen var rigtig fed og teknisk, men det regnede og regnede, så det var helt mudderløb, fortæller Mikkel.

– I min tidskval lørdag blev jeg 7’er. I kval heatet kom jeg nr. 40 fra start, men fik kørt mig op som nr. 17. I 1. heat i dag kom jeg 3’er fra start, men skred rundt, så var jeg næsten sidst. Jeg fik kørt mig op som nr. 22, men så væltede en kører lige foran og jeg kunne ikke nå at køre udenom. Igen var jeg nede som ca. Nr. 30. Resten af heatet kørte jeg mig op i feltet og endte som nr. 17, fortæller Mikkel om det uheldige heat.

– I andet heat kom jeg igen 3’er fra start, men væltede på 2. omgang, jeg mistede en del placeringer. Jeg fik mig kørt op som nr. 6, men tabte en placering da lavede en fejl. Jeg kørte i mål som nr. 7. Men da banen var så mudret blev der byttet godt rykket rundt på pointene. Så vidt vi kunne regne ud, ligger jeg nu samlet 4’er i EM kvalen, fortæller Mikkel.

Mikkel Haarup, Kim Savaste og Jorge Prado efter weekendens EM kvalifikation på FOTO

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.