Simon og Mads fra weekenden.

Bo Speedy/ maj 16, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mads Rasmussen fortæller:

– Hej Vi kørte idag regionsmesterskab nord på Han herred!
Vi kørte sammen med bmx 2, hvor jeg kvalede hurtigst af alle.

– 1. Heat lå jeg og kæmpede sammen med de forreste mx2’ere. Jeg nåede lige at komme op som nr. 1, men så væltede jeg:-( jeg røg helt ned som nr. 3 i det heat!

– 2. Heat kom jeg med godt fra start og lå der igen! Men jeg ville have en jord prøve mere så jeg røg lidt ned men kørte mig op igen! Jeg blev samlet 1 på dagen så, alt i alt en god dag, fortæller Mads Rasmussen

Simon Hauser fortæller.

– Hej Speedy… I sidste lørdags fik jeg kørt Sjøholmcup.. Jeg laver en okay kval, men føler ikke rigtigt at bagdæmperen var optimal.. Så kvalede 5’er.

– I første heat ligger jeg ud som 3’er i heatet og har okay med fart og flow indtil jeg bliver kastet af cyklen hen af en langside.

– Efter heatet fandt vi i teamet ud af at min bagdæmper var defekt, hvorefter Kim fra Sjøholm Racing kørte efter en ny bagdæmper i sit værksted. Til andet heat blev der sat öhlins bagdæmper på, og jeg kom hurtigt og sikker igennem heatet på en 3. plads efter Kasper Jensen og Thomas Kjer.

Det skal lyde et stort tak til Sjøholm Racing og Frank Lund for hjælpen, siger Simon.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.