Haarup fører ADAC med 13 point.

Bo Speedy/ juni 9, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup hæver hele tiden sit niveau i denne sæson sidst til ADAC.

Mikkel fortæller:

– Jeg har været til ADAC i Østrig i denne weekend. Jeg kvallede 2′ er i min gruppe. I første heat kom jeg toer fra start. Jeg kørte mig op forbi ham, der førte og så førte jeg, men Kim Savaste kom forbi mig, og jeg lå kun få sekunder bag ham. Da der var 3-4 omgange tilbage, kunne jeg se at Savaste mistede fart, så jeg kørte op forbi og vandt heatet. I andet heat kom jeg 3’er fra start efter Fachetti og Savaste. Savaste lavede en fejl og væltede allerede på første omgang. Derefter fortsatte Fachetti og jeg vores race. Jeg lå lige i røven af ham hele heatet og var oppe på siden af ham flere gange, men kom aldrig rigtig forbi. Jeg vandt samlet på dagen og fører nu med 13 point til nr. 2. Der var 34 grader, så det var mega varmt. Banen var en af de fedeste jeg har prøvet i Europa, siger Mikkel.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.