Mesteren Glen.

Bo Speedy/ september 23, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Glen Meier vandt ADAC i sin første sæson på 125, rigtig stærkt af den unge rytter.

– Hej Speedy. Så blev det sidste ADAC kørt her i weekenden. I lørdags kørte vi træning, kval og allerede i træningen, kunne man se at det var tæt, da nr. 8-17 kørte indenfor samme sek. 

– I kvalen lagde jeg ud med at lave en tid, som var 14 stykker, men den holdt ikke helt, og jeg begyndte at falde ned ad. Da jeg vidste, der kun var tid til, at jeg kunne lave en tid til. Stak min far pitboardet ud, hvor der stod 18 på, og det er kun de 17 første, der går direkte videre. Jeg vidste den skulle fyres af og fik lavet en tid som nr. 15 så var direkte videre, fortæller Glen om den tætte kval.

– søndag kørte vi så heat. I første heat fik jeg ikke så god en start, men fik kørt mig op som nr. 24 – Så rigtig fed heat. 

– Til andet heat havde det regnet en del og der var mudret. Jeg fik en bedre start som 25 ca. og fik ellers kæmpet mig op igennem feltet og sluttede som nr. 11! Samlet 16 på dagen. og samlet vinder af 2 takt cup. Så rigtig fed weekend at slutte af med, siger en glad Glen.

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.