Mesteren Haarup.

Bo Speedy/ september 22, 2014/ Nyheder/ 0 comments

Mikkel Haarup hurtig østjyde vinder ADAC i Tyskland samlet.

– Er på vej hjem fra sidste ADAC løb i Teutchenthal. Jeg kvallede 3’er i min gruppe. 1-3 lå inden for 0.4 sek. , så det var tæt, fortæller Mikkel.

– I første heat var jeg 5’er fra start og kørte mig hurtigt op som 3’er. Nr. 2 væltede og så var jeg to’er. Jeg røg lidt senere ned som 3. Jeg tog ikke kampen op, for jeg vidste, at jeg skulle bare holde mig på hjul, så var mesterskabet hjemme. Jeg kørte i mål som 3’er. 

– I andet heat tog jeg starten røg ned som 2’er, men allerede på 3. omgang var jeg nødt til at smide brillerne, så det var et laaaangt heat. Det silede ned og jeg fik sten, vand og mudder i øjenene. Men sluttede som nr. 4. Samlet blev jeg 3’er på dagen. Jeg vandt serien samlet og ligeledes fik jeg Red Bull holeshot prisen for flest starten i serien, slutter en glad og stolt Mikkel. 

Tekst/Speedy

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.